Bir platformun bağlantısını nasıl keseceğiniz, şirketinizi veya hesabınızı nasıl sileceğiniz ve bir silme talebinin durumunu nasıl kontrol edeceğiniz.
Son güncelleme: 2026-10-20
1. Squad AI’da
Bir platformun bağlantısını kesin: Bağlantılar → bağlantıyı seçin → Bağlantıyı kes. Saklanan kimlik bilgileri derhâl silinir.
Şirketinizi silin: Ayarlar → Şirketi sil. Şirketin çalışma alanı verileri birincil veritabanımızdan hemen silinir ve veritabanı yedekleri 14 gün içinde dönüşümlü olarak silinir.
2. Facebook ve Instagram
Facebook’ta “Ayarlar ve gizlilik” → “Ayarlar” → “Uygulamalar ve internet siteleri” bölümünü açın.
Squad AI’ı seçin ve “Kaldır” seçeneğini belirleyin. Bu hesapların bağlantısını keser ve saklanan erişim token’larını sileriz.
Verilerinizin de silinmesini istiyorsanız “Send request” (Talep gönder) seçeneğini belirleyin. Bir onay kodu alırsınız; durumu kontrol etmek için bu kodu bu sayfaya girin.
3. Salla ve Zid
Squad AI uygulamasını mağaza panelinizden kaldırın. O mağazanın bağlantısını keser ve saklanan erişim token’larını sileriz.
4. Hesabınızın tamamını silin
support@squadai.company adresine e-posta göndererek hesabınızın silinmesini talep edin. 30 gün içinde yanıt veririz.
5. Neleri saklıyoruz
Faturalandırma ve muhasebe kayıtları (faturalar, ödemeler ve kredi defteri), vergi ve muhasebe mevzuatının gerektirdiği süre boyunca saklanır. Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikamızı okuyun.
Bir silme talebini kontrol edin
Bir silme talebinden sonra aldığınız onay kodunu girin.